Hello Kitty verrassings eieren gekocht

Uitpakken Hello Kitty Kinder Surprise eieren, kinderspeelgoed op YouTube

Vorige week heb ik een doos met 36 verrassingseieren op Internet gekocht. Ik dacht dan hoef ik niet iedere keer naar de supermarkt om een doosje met 3 eieren van Kinder Surprise te halen. Inmiddels heb ik 2 video’s gemaakt waar ik een aantal Hello Kitty eieren uitpak. 1 met mijn dochter en 1 alleen. De Hello Kitty poppetjes die in de verrassingseieren zitten zijn leuk. De chocolade is echter niet heel lekker. Die van Kinder Surprise daarentegen wel. Zie hier mijn eerste YouTube video met de Hello Kitty eieren. De 2e video ben ik nu aan het uploaden, dus dat duurt nog even voordat die online staat. Tevens heb ik vorige week een Hello Kitty Duplo auto gekocht. Deze heb ik ook samen met mijn dochter uitgepakt en in elkaar gezet. Die video vindt je ook op onze channel. Veel kijkplezier en houd ons in de gaten voor nieuwe video’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s