Peppa Pig trein

Naast het kijken van Peppa Pig op YouTube of TV, is het spelen met de figuurtjes ook enorm populair onder de kleintjes. Omdat het speelgoed van Pappa Pig pas sinds halverwege dit jaar in de speelgoed winkels ligt, heb ik vorig jaar al Peppa Pig speelgoed in Engeland besteld. Inmiddels is het in alle speelgoedwinkels te krijgen en de grote online winkels zoals Bol.com. Wat in Nederland nog niet te krijgen is zijn de Peppa Pig verrassingseieren. Die heb ik na lang zoeken ook in Engeland gevonden en verwacht ik deze week binnen te krijgen. Ook daar zal ik voor de kids weer een leuke video van maken en op YouTube plaatsen. Naast Peppa Pig heb ik in Letland Mascha de Beer verrassingseieren besteld. Die komen volgende week binnen. Want naast Peppa Pig is mijn dochter ook gek op Mascha de Beer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s