Masha de Beer Verrassingseieren

Eindelijk is het zo ver. Na een week heb ik de 5 verrassingseieren van Masha en de Beer uit Letland binnen gekregen. Komend weekend zal ik een video gaan maken waar ik de Masha en de Beer Surprise Eieren ga uitpakken.

20140905_215140

Ik ben heel benieuwd hoe men hier op YouTube op gaat reageren. De eieren komen uit Rusland en zijn in Nederland en ver daarbuiten niet te verkrijgen. De video waar de verrassingseieren in worden getoond komen uit Amerika of Rusland en nog nooit eerder uit Nederland. Ik ga nog even kijken of ik alle 5 de eieren van Mash en de Beer ga openmaken of eerst 2 stuk. Ik heb namelijk ook nog 8 Peppa Pig verrassingseieren in Engeland besteld. Mochten die dit weekend ook binnenkomen, dan ga ik een mix van de eieren opnemen. Bijvoorbeeld 2 Masha en de Beer en 3 Peppa Pig. Zijn jullie ook benieuwd? Houd dan mijn blog in de gaten en mijn YouTube-kanaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s