Peppa Pig verrassingseieren zijn ook binnen uit Engeland!

Nadat ik gisteren de verrassingseieren van Masha en de Beer uit Letland had ontvangen, werden vanochtend de eieren van Peppa Pig uit Engeland bezorgd! Yes, ik ben compleet met mijn bestelling “buitenlandse” Surprise eieren.

Peppa Pig, Kinder Surprise eieren uitpakken

Het valt namelijk niet mee om ze te vinden. Op YouTube zie je genoeg video’s van het uitpakken van de eieren, maar in de winkels in Nederland zijn ze niet te vinden. Zelfs op Internet is het lastig. Vandaag heb ik het pakketje samen met mijn dochter uitgepakt en zij was ook erg enthousiast. Vandaag probeer ik een video te maken waar ik een aantal Peppa Pig en Masha en de Beer verrassingseieren zal gaan uitpakken. Houd mijn blog in de gaten of abonneer je op ons videokanaal op YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s