4 Peppa Pig verrassingseieren uitpakken

Vandaag heb ik weer 4 verrassingseieren van Peppa Pig uitgepakt en gefilmd. De video is hieronder en op mijn YouTube kanaal te zien.

De eerste video die ik van de Peppa Pig eieren heb gemaakt, was na één dag al een succes. Binnen 22 uur had ik 100 views, dit heeft echt mijn verwachtingen ver overtroffen. De reden waarom het zo goed word bekeken komt denk ik doordat het vrij unieke verrassingseieren zijn. Ik kan ze alleen via eBay of Amazone in Engeland kopen en dat maakt het natuurlijk extra speciaal voor de kinderen. Veel kijkplezier en als je de video leuk vindt, graag een duimpje omhoog! Dank je wel!

7 gedachtes over “4 Peppa Pig verrassingseieren uitpakken

  1. Beste Laurant,

   Dank je wel voor je berichtje. Ja, ik stuur je een ei op. Graag wil ik je vragen of jouw papa of mama een e-mail kan sturen naar family.toys.collector@gmail.com met daarin akkoord en jullie adres. Zodra ik de e-mail heb ontvangen stuur ik je een ei. Ik heb de snoepjes eruit gehaald omdat ik die te gevaarlijk vind. Er zit dus een speelgoedje en stickers in. Ik stuur je 2 eieren van Peppa Pig toe.

   Groeten,
   Family Toys Collector

   Cher Laurant,

   Merci pour votre message. Oui, je vous envoie deux œufs. Je voudrais vous demander si votre papa ou maman un e-mail peuvent envoyer family.toys.collector@gmail.com contenant corde et votre adresse. Une fois que j’ai reçu l’email, je vous enverrai un œuf. J’ai enlevé les bonbons parce que je pense trop dangereux. Donc, il est un jouet et des autocollants. Je vous envoie deux œufs Peppa Pig croissantes.

   Cordialement,
   Famille Jouets Collector

   Like

 1. Hallo,
  Ik heb een vraag.
  Ik zou graag willen weten waar je al die leuke eieren bestel want ik heb een dochter van 2.5 jaar die alleen maar op YouTube filmpjes zit te kijken over het uitpakken van dit soort eieren.
  Ze vind ze helemaal geweldig en zou graag ook wat voor haar willen bestellen maar kom er niet uit waar ik dat moet doen.
  Op eBay al gekeken maar weinig keus en snap er niet alles van.( doe het waarschijnlijk helemaal verkeerd)
  Graag wat advies van u.

  Groetjes Priscilla

  Like

  1. Beste Priscilla,
   Dank voor je berichtje. Leuk om te horen dat jouw dochter de filmpjes ook leuk vindt. Helaas zijn de verrassingseieren uit mijn video’s alleen in Engeland te koop. Ik bestel ze via Ebay en https://www.amazon.co.uk/. Het klopt dat je er maar weinig tegenkomt en ze zijn inclusief verzendkosten vrij duur.
   Kijk maar of je ze kunt bestellen. Mocht het nou niet lukken, dan wil ik er wel een aantal opsturen. De verzendkosten met track & trace zijn voor jou. Voor de eieren hoef ik niets te hebben. Let wel, ik heb ze wel allemaal een keer geopend voor de video’s. Het plastic is er dus af en de snoepjes gooi ik altijd weg omdat ik ze te klein en gevaarlijk voor mijn kinderen vindt. In de eieren zitten nog een speeltje en stickers.

   Groeten,
   Mark
   Family Toys Collector

   Like

   1. Hallo,
    Heel erg bedankt voor de tips
    Helaas heb ik geen creditcards dus kan ik daar ook niet bestellen.
    Als ik wat eieren van u mag overnemen graag
    Mijn email adres is pris_zomer@msn.com
    Misschien kunnen we het verder afhandelen via de mail.

    Groetjes Priscilla

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s