Family Toys Collector op Televisie RTL Nieuws

Afgelopen dinsdag ben ik met Family Toys Collector in het nieuwsprogramma Editie NL op RTL4  op TV geweest. Het item ging over de uitpak-video’s op YouTube.  De reden dat zij mij hebben benaderd en geïnterviewd, is dat ik de eerste Nederlander ben die een Nederlands YouTube-kanaal heb opgezet. Zie hieronder de video.

Het was een leuk interview van een 1/2 uur en uiteindelijk is er 10 seconden uitgezonden. Maar goed, ik ben wel op TV geweest. De reacties waren erg leuk van iedereen, zowel van familie en vrienden als van collega’s. Neem ook gerust een kijkje op mijn kanaal. Vind je het leuk, abonneer je dan ook gerust.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s