Na heel veel Peppa Pig nu een keer Hello Kitty

Na de afgelopen weken heel veel Peppa Pig speelsets en verrassingseieren te hebben uitgepakt, was afgelopen zaterdag Hello Kitty aan de beurt. In Engeland had ik via Amazone een doos van 18 Hello Kitty verrassingseieren gekocht. In onderstaande video pak ik er 6 uit. In de verrassingseieren zit een Hello Kitty speelgoedje, stickers en snoepjes.  Wat ik niet snap is dat ze er steeds van die kleine gladde snoepjes in doen. Ook al is het vanaf 3 jaar, ik vind het persoonlijk te gevaarlijk voor kleine kinderen. Wat mij betreft doen ze er iets van chocolade in. Wellicht ga ik ze zelf nog produceren en verkopen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s