25 verrassingseieren uit Engeland uitpakken

Afgelopen week heb ik 25 verschillende verrassingseieren uit Engeland ontvangen. Deze verrassingseieren pak ik in onderstaande video uit. De plastic Surprise eieren zijn in Nederland erg moeilijk te verkrijgen en daarom bestel ik ze wekelijks via Amazone of eBay. De kinderen, waaronder mijn dochter, vinden het geweldig om deze uitpak-video’s te bekijken op YouTube. Daarom maak ik iedere week dan ook met veel plezier een nieuwe video. Er zit o.a. een verrassingsei van Peppa Pig, Hello Kitty, Disney princes en Planes bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s