Play-Doh Pizzeria….maak je eigen pizza van Play-Doh

Afgelopen week heb ik de Pizzeria van Play-Doh gekocht. Helaas was hij in Nederland nergens meer te verkrijgen, maar gelukkig werd hij nog wel in België verkocht. Ik heb hem bij De Kinderplaneet gekocht voor 23,95 euro inclusief verzendkosten. Binnen 2 dagen had ik hem in huis. Ik wilde perse een video van deze speelset van Play-Doh maken omdat ik hem zo gaaf vind. Want hoe leuk is het voor kinderen om je eigen pizza te maken. De kids zijn nou eenmaal dol op. Tegenwoordig zie je natuurlijk wel veel Bakkerij-speelsets maar geen pizzeria. Deze is wat mij betreft dus uniek. Ik ben benieuwd of de kids de video ook leuk vinden. Enjoy!

4 gedachtes over “Play-Doh Pizzeria….maak je eigen pizza van Play-Doh

 1. Wat leuk dat ik toevallig jouw artikel tegenkom. Mijn dochtertje is gek van kleien en maakt telkens pizza’s. Dus toen ik deze set vond op internet was ik meteen verkocht.
  Maar ik liep tegen hetzelfde probleem aan. Ik kan hem nergens meer bestellen. Ja bij bol.com voor 40 euro (het dubbele wat het eigenlijk kostte). Dat gaat tegen mijn principes in.
  Kan je mij misschien vertellen via welke website je deze play-doh set hebt aangeschaft en wat de prijs was?

  Like

  1. Hoi Suzanne,

   Dank voor je mail. Ik heb de pizza set bij De Kinderplaneet in Belgie gekocht voor 23.95 inclusief verzendkosten. Ik keek zojuist op hun site en zag dat zij hem niet meer in voorraad. Wellicht kan je hun contacten of ze hem opnieuw binnen krijgen.

   Succes!

   Groet,
   Mark

   Like

   1. Bedankt voor je snelle reactie. Ik ga even contact met ze opnemen. Kom nu ook de website dreamland tegen waar de set 16 euro kost exclusief verzendkosten. Heb je toevallig ervaring met die website?
    Ik probeer het eerst wel even bij de Kinderplaneet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s