Mini Lalaloopsy Sweet huis uitpakken

Afgelopen week heb ik het Mini Lalaloopsy huis uitgepakt. Erg leuk speelgoed en dan met name voor meisjes. Naast het mini lalaloopsy poppetje krijg je ook allerlei leuke kleine accessoires bijgeleverd. Bij dit huis bijvoorbeeld krijg je een kan limonade met 2 glazen, een brief en 2 bloempotten. Ook wordt er een klein diertje meegeleverd, in dit geval een vlindertje. De meeste speelgoedwinkels verkopen het Lalaloopsy huis. De prijs ligt zo tussen de 30 en 35 euro. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s