Nijntje voert de dieren! Leuk spel van Ravensburger.

Vandaag hebben wij het Ravensburger-spel Nijntje voert de dieren uitgepakt! Erg leuk spel! Vind ik overigens niet alleen zelf, maar mijn dochter van 3,5 jaar ook. Er gaat sinds ik de video heb geschoten geen avond voorbij dat we even het spel van Nijntje doen. Je zet het spel zelf in elkaar door de dieren eenvoudig in een rad te klikken. Wanneer de dieren op hun plaats zitten draai je om de beurt aan het rad. Het dier dt bij de pijl stopt krijgt eten. Zeker een aanrader voor de kleintjes. Je kan hem eenvoudig op internet of in de winkel bestellen. Ik zie dat de prijs zo tussen de 10 en 12 euro ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s