Sinterklaas is weer in het land! We hebben van Playmobil Sint en Piet

Sinterklaas is weer in het land. We mogen weer onze schoen zetten en pakjesavond op 5 december komt er weer aan. Daarom hebben wij deze video gemaakt waarbij wij van Playmobil Zwarte Piet en Sinterklaas uitpakken. Ik heb hem bij de Albert Heijn gekocht voor 10 euro. Mijn dochter is er erg blij mee. Vanwege de hele zwarte pieten discussie heb ik de gouden oorbellen van Piet er afgehaald. Ik hoop dat de kids de video leuk vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s